Deze creatieve duizendpoot is in 2007 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie als actrice en theatermaakster. Zij is inmiddels 8 jaar bezig om zichzelf te ontwikkelen, op gericht gekozen gebieden, binnen het theater vak.  “Ik moet spelen, ik moet schrijven, ik moet interactie hebben, ik moet mensen aan het lachen maken of ontroeren, ik moet mijn verhaal vertellen, omdat dit is wat ik het liefst doe.” Sanjeevani heeft nog nooit overwogen om een ander vak te kiezen, want ze kan niet zonder.

Sinds April 2015 heeft Sanjeevani een nieuwe koers ingezet.
Naast het acteren, entertainen, docent zijn, maken en regisseren, had ze altijd al stiekeme plannen om cabaretier te worden.
Ze besloot dat het de hoogste tijd was om te gaan beginnen.
“And so she did”

Sanjeevani begon afgelopen theaterseizoen met try-outen van stukken uit haar soloprogramma onder de werktitel Raaarh!
Sanjeevani stond o.a.in Theater de Tuin in Leusden en in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam, Schillertheater Utrecht,Huis van Puck in Arnhem, en ook speelde zij op het Struinen in de Tuinen festival en Gluren bij de buren festival in Amersfoort.

Op 9 januari wist Sanjeevani in het huis van Puck een finale plek te veroveren voor Pucks Talent Cabaret wedstrijd 2016.

Jury rapport voorronde:
De jury vond je authenticiteit enorm goed, je houding, ook non-verbaal, waren erg sterk.
Verder vond de jury dat je zeer interessant en persoonlijk durfde te zijn. Je bent een eerlijke wervelwind vol echte met oprechte momenten. Mooie timing en spanningsopbouw.

 

Sanjeevani is onlangs ook gestart met werken voor Golfbreker radio. Zij verzorgt en presenteert op dinsdag Golfbreker Actueel van 9 tot 11 uur. Via de onderstaande link kunt u meeluisteren op dinsdag of haar zien, want er is een golfbreker livestream waarop Sanjeevani te zien is tijdens de uitzending.
(www.golfbrekerradio.nl)

Turbo Clown en Muscle Bee

Turbo Clown en Muscle Bee
 

Turbo Clown en Muscle Bee is een kindervoorstelling waarin we twee personages zien die elkaar voor het eerst ontmoeten.

Turbo Clown is een eenzame clown. Ze is lief en wil, zoals elke clown, dat iedereen om haar heen blij is. Daarom maakt ze graag grapjes, zet zij een Turbo Training in, heeft ze altijd een scheetkussen op zak, en zit vol goede moed.

Toch zou ze wel eens een maatje willen. En dit maatje, die is voor haar geregeld.

Muscle Bee, de mislukte filmheld, wordt gekoppeld aan Turbo Clown.

Als de twee elkaar voor het eerst ontmoeten valt er het 1 en ander vies tegen. Het wil maar niet boteren tussen de twee. En al haalt Turbo CLown alles uit de kast om Muscle Bee op te vrolijken, het lijkt een verloren zaak. Helemaal als Muscle Bee tekeer gaat tegen Turbo Clown na een goedbedoelde actie.

Zal het de twee lukken om maatjes te worden, of gaat dit niet goed aflopen?

Hilarische, interactieve voorstelling met liedje en een dansje! 

 

www.sanjeevanihendriks.nl 


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 5 – 10

Prijscategorie: €300 – €500

Duur voorstelling: 30 minuten
Lesmateriaal: Nee