Sanjeevani werd op 20 april 1982 geboren. Tenminste, dat is wat de papieren zeggen. Helaas is niets zeker in haar geval, dus pin haar er niet op vast. Uiteindelijk kwam Sanjeevani, via de douane op Schiphol, terecht in Haarlem Noord en groeide daar op. Daar ging er een hoop mis, veel mis, nog meer mis, en nog een keer wat fout, maar er ging ook iets goed. Sanjeevani bleef namelijk altijd positief, bleef naar zichzelf luisteren, bleef ergens in geloven, en bleef daar voor vechten.
Dit resulteerde erin dat zij rond haar 18e op een theaterschool belandde, en in 2007 afstudeerde als actrice en theatermaakster. Dit alles deed zij om uiteindelijk, als zij bakken ervaring had opgedaan, met haar opgedane kennis, de cabaretvloer op te stappen.
Begin 2015 zette zij haar eerste stap op de cabaretvloer en vanaf daar ging ze los. Ze greep alle speelkansen met beiden handen aan, om haar programma verder te laten groeien, en behaalde met haar programma in 2015 meteen een finaleplaats in Arnhem tijdens Puck’s Cabaret Festival. 
“De jury vond je authenticiteit enorm goed, je houding, ook non-verbaal, je timing en spanningsopbouw, waren erg sterk.�Verder vond de jury je zeer interessant en vonden ze het mooi dat je persoonlijk durft te zijn. Je bent een eerlijke wervelwind vol echte met oprechte momenten.” Juryrapport Puck.
Op dit moment speelt Sanjeevani met haar programma Dwarslezing. Hierin blijkt dat er nog veel is dat Sanjeevani niet weet. En dat wat ze wel weet, ook niet perse waarheid is. Met zelfspot, humor, inhoud en up tempo, neemt zij je mee op reis in haar hoofd en vertelt zij over haar leven. Daarnaast geeft ze ook tips, deelt zij haar nieuw opgedane kennis, en kun je sowieso een feestje verwachten.

(www.golfbrekerradio.nl)

Turbo Clown en Muscle Bee

 

Turbo Clown en Muscle Bee is een kindervoorstelling waarin we twee personages zien die elkaar voor het eerst ontmoeten.

Turbo Clown is een eenzame clown. Ze is lief en wil, zoals elke clown, dat iedereen om haar heen blij is. Daarom maakt ze graag grapjes, zet zij een Turbo Training in, heeft ze altijd een scheetkussen op zak, en zit vol goede moed.

Toch zou ze wel eens een maatje willen. En dit maatje, die is voor haar geregeld.

Muscle Bee, de mislukte filmheld, wordt gekoppeld aan Turbo Clown.

Als de twee elkaar voor het eerst ontmoeten valt er het 1 en ander vies tegen. Het wil maar niet boteren tussen de twee. En al haalt Turbo CLown alles uit de kast om Muscle Bee op te vrolijken, het lijkt een verloren zaak. Helemaal als Muscle Bee tekeer gaat tegen Turbo Clown na een goedbedoelde actie.

Zal het de twee lukken om maatjes te worden, of gaat dit niet goed aflopen?

Hilarische, interactieve voorstelling met liedje en een dansje! 

 

www.sanjeevanihendriks.nl 


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 5 – 10

Duur voorstelling: 30 minuten
Lesmateriaal: Nee